Nelostien pyjamamallisto

Kävin joulukuussa Kärsämäellä ja nukuin Taidetalo Nahkurissa yön, aamulla sain kuulla, että olin nukkunut niin lähellä Nelostietä vakituisessa rakennuksessa kuin vaan voi nukkua. Nelostien, joka kulkee läpi Kärsämäen, rekkaliikenne muodostaa aikakin näin ulkopaikkakuntalaisen mielestä Kärsämäkeä määrittävän rytmisen äänimaiseman. Tämä rekkaliikenne rytmitti myös tottumattoman unta.

Tilaisin Route Couture -ryhmältä Nelostielle ja tälle nukkumiskokemukselle omistetun pyjamamalliston Ars Kärsämäki 2011 -näyttelyyn. Tässä tietoa ryhmän toiminnasta:

Route Couture -ryhmän teosten materiaaleina toimivat valtateiden varsilta kerättyjen yliajettujen eläinten nahat. Esittämällä puolimädän eläimen turkin korkean muodin luomuksena haastamme yleisön katsomaan tunteisiin vetoavan mielikuvamainonnan ja tuotteelle imagoa rakentavan markkinointikoneiston lävitse.


Supi-asu Leena Pukki, kuvat Karoliina Paappa, 2010

Linkit:

http://routecouture.com/rc/

http://fi.wikipedia.org/wiki/Valtatie_4

Advertisement
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Nelostien pyjamamallisto

  1. Janne Ruha sanoo:

    ”nukuin Taidetalo Nahkurissa yön, aamulla sain kuulla, että olin nukkunut niin lähellä Nelostietä vakituisessa rakennuksessa kuin vaan voi nukkua. ”

    Tähän pieni korjaus joka pisti silmään. Ikäväkseni joudun toteamaan ettei näin ole. Asun samalla kärsäkylällä ja oma taloni on vielä lähempänä tätä kuuluisaa valtatietä, nimittäin heti seinän takana. Lasihyllyt vain helisee kun rekka nuolee talon seinää jylistäessä ohi. Tervetuloa Kujansuuhun. =)

  2. Arvelinkin, että jutussa oli ainakin osa tarinaa. Tervetuloa Ars Kärsämäen avajaisiin 17.6.!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s